FAQ

Frequently Asked Questions

Op deze pagina hebben wij een verzameling gemaakt van de veel gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Algemene vragen

Wij doen ons uiterste best om je bestelling, als deze voor 17.00u is geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden. In de meeste gevallen zul jij je bestelling de eerst volgende werkdag in huis hebben.

Als je bestelling boven de €40.00 uit komt rekenen wij geen verzendkosten. Mocht je totaalbedrag hieronder zitten dan hanteren wij een tarief van €5.99

Het is spijtig dat de bestelling niet naar wens is. Retourneren is mogelijk binnen 10 werkdagen na ontvangst. Binnen 2 weken zullen wij het aankoop bedrag retour storten. De eventuele gemaakte kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Het retour te sturen pakketje kan naar het onderstaande adres gestuurd worden. Bij het terug sturen vragen wij je wel om je naam, adres, e-mail, bestelnummer, rekeningnummer en reden van retourneren te vermelden. Na het ontvangen van je retourzending zullen wij binnen 2 weken het aankoopbedrag naar je overmaken.

Retourgegevens
Lignify.nl
A.H.G. Fokkerstraat 16
3555BD, Utrecht


Houten zonnebrillen

Spijtig genoeg is dit (nog) niet mogelijk. Wij zijn op het moment op zoek naar een partner die ons hiermee kan helpen. Ken jij toevallig iemand? Schroom dan niet en laat het ons weten!